۲۳ شهريور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲
اعضای اتحادیه خوابگاه‌داران غیردولتی در نامه ای به رییس جمهور درخواست های صنفی خود را مطرح کردند.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا،واگذاری صدور مجوز خوابگاه‌های غیردولتی از بخش دولتی به بخش خصوصی،حذف مالیات،حذف عوارض شهرداری و... برخی از خواسته‌های خوابگاه‌داران غیردولتی است.

متن نامه اتحادیه خوابگاه داران به این شرح است:

حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حسن روحانی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

ضمن خداقوت و آرزوی خدمتگزاری به ملت شریف ایران اسلامی و آرزوی به فرجام رسیدن برجام و سپاس از زحمات جنابعالی و تیم مذاکره کننده احتراما به استحضار مقام عالی می‌رساند این تعاونی بر اساس اصل 44 قانون اساسی و برنامه پنج ساله وزارت علوم،‌تحقیقات و فناوری در برون سپاری امور رفاهی دانشجویی از جمله خوابگاه‌ها،‌عده‌ای از خیرین و خوابگاه داران غیر دولتی در سال 1389 آنرا به ثبت رسانده‌اند و اکنون عضویت قریب به 400 نفر و ظرفیت خوابگاه دانشجویی غیر دولتی 120 هزار نفر به فعالیت خود ادامه داده و میلیارد تومان به دولت در این زمینه مساعدت به عمل می‌آید. لذا بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی و اصل 44 و تاکید حضرت عالی به استانداران محترم کشور در امر تحقق اقتصاد مقاومتی تقاضاهایمان را به اطلاع حضرت عالی می‌رسانیم.

امید است مساعدت و دستورات لازم را مبذول فرمایید.

1.صدور مجوز خوابگاه‌های غیردولتی از بخش دولتی (صندوق رفاه) یا (دانشگاه‌های دولتی) در هر استان به بخش خصوصی واگذار شود.

2.حذف مالیات از خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی

3.حذف عوارض شهرداری‌ها از خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی

4.آموزشی نمودن تعرفه‌های انرژی از قبیل آب، برق، گاز و ...

5.ضمن تشکر از مساعدت‌های ریاست محترم صندوق رفاه دانشجویان خواهشمندیم دستور فرمایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌های دولتی متبوع با این بخش خصوصی مساعدت لازم را مبذول نماید.

6. خواهشمند است نسبت به پرداخت تسهیلات به خوابگاه داران غیر دولتی به این بخش خدمتگزار مساعدت لازم را مبذول فرمایید.

7.خواهشمند است با توجه به مسکونی بودن ساختمان خوابگاه‌های دانشجویی، از اعمال تغییر کاربری توسط اداره آب، گاز و برق صرف نظر گردد.

شایان ذکر است در صورت اجرایی شدن موارد 2، 3، 4، 6 و 7 از هزینه دانشجویان در پرداخت اجاره بها کاسته خواهد شد.