۲۵ شهريور ۱۳۹۴ ۲۳:۵۳
sabtnam

امسال نیز دانشگاه علامه میزبان رتبه های برتر کارشناسی ارشد است. به همین مناسبت خبرنگار حوزه ی علمی-آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)،  با چند تن از برترین های کنکور کارشناسی ارشد 94 گفت وگو کرد ، جوانان ایرانی که با تلاش خود توانستند بهترین ها را برای خود رقم بزنند.

رتبه 1 کارشناسی ارشد رشته مددکاری اجتماعی در پاسخ به خبر نگار عطنا گفت: دوره کارشناسی را در دانشگاه علامه طباطبائی گذرانده ام.

رقیه موسوی رتبه 2 مددکاری اجتماعی اذعان کرد: دوره کارشناسی در همین دانشگاه و همین رشته تحصیل کرده ام، دانشگاه علامه طباطبائی اولویت اول دانشجویان مددکاری اجتماعی است رقیه موسوی اضافه کرد منبع توان بخشی خیلی مهم است.
زهرا درویشی رتبه 2 برنامه ریزی منطقه ای گفت: در دوره کارشناسی در همین دانشگاه تحصیل کرده ام و در انتخاب رشته فقط علامه طباطبائی را انتخاب کردم چون مولف اکثر کتاب های این رشته اساتید دانشگاه علامه طباطبائی هستند زهرا درویشی گلایه کرد: که اطلاعات کامل ثبت نام در سایت نیست و زمانی که به اینجا رسیدیم به ما گفتند به بانک بروید و پول واریز کنید.

مهدی یگانه رتبه 26 جامعه شناسی گفت: در دوره  کارشناسی در رشته پژوهشگری پیام نور  درس خوانده ام. و با تلاش فراوان ارشد جامعه شناسی در دانشگاه علامه طباطبائی قبول شدم .

بنفشه علی عباسی رتبه 7 برنامه ریزی شهری گفت:  در دوره کارشناسی در دانشگاه امام خمینی قزوین درس خواندم . بنفشه علی عباسی اضافه کرد: مراحل ثبت نام به کندی پیش می رود من 2 ساعت است که اینجا هستم و هنوز نوبت من برای ثبت نام  نرسیده است.

لیلا عبدالملکی رتبه 8 کارشناسی ارشد مددکاری اجتماعی گفت: در دوره کارشناسی در رشته مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی  درس می خواندم .

وی افزود: منابع را باید از دانشجویان سال قبل  پرسید چون منابعی که اساتید معرفی می کنند قدیمی است.

حسین گرکانی نژاد رتبه 27 جامعه شناسی با بیان اینکه دوره کارشناسی را در رشته  پژوهشگری در دانشگاه شهید باهنر کرمان  گذرانده است گفت: از این که در این دانشگاه قبول شدم بسیار خوشحالم . وی افزود: مسئولین آموزش جواب درست وکاملی  در مورد نحوه ثبت نام خوابگاه ها به ما ندادند.

وحید عطایی رتبه 196  برنامه ریزی توسعه منطقه ای گفت: دوره کارشناسی را در دانشگاه آزاد واحد آزاد شهر درس خوانده ام.

او گفت: دانشگاه علامه طباطبائی را زیاد نمی شناسم ولی تعریف های زیادی در مورد این دانشگاه شنیده ام.

زاهد شفیعی رتبه  39 در رشته جامعه شناسی مرز ها گفت: دوره کارشناسی را در رشته پژوهشگری در دانشگاه گیلان   گذرانده ام.

وی افزود: که دانشگاه علامه طباطبائی جزو بالاترین انتخاب های دانشجویان این رشته است.
فرشید گلچی رتبه 53 رشته برنامه ریزی شهری  اذعان کرد: دانشگاه علامه طباطبائی از دانشگاه های برتر ایران است و فقط این  دانشگاه رشته مورد علاقه من را ارائه داده است.

اوگفت: در دانشگاه گیلان مهندسی شهر سازی را در دوره کارشناسی گذرانده ام.
ماهان ابراهیمی قبول شده در رشته برنامه ریزی توسعه اذعان کرد: مشکل اصلی من ثبت نام خوابگاه است چون اطلاعاتی در مورد ثبت نام خوابگاه ندادند.

رتبه 28 جامعه شناسی و3 توسعه اذعان کرد: برای علاقه ام به رشته جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبائی را انتخاب کردم.