۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۵
اکران و نقد فیلم سینمایی «به وقت شام» در دانشگاه علامه طباطبائی

فیلم سینمایی«به وقت شام» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا در سالن شهید عضدی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه‌طباطبائی اکران، بررسی و نقد شد.

به گزارش عطنا، این مراسم، دوشنبه، 3 اردیبهشت‌ماه با حضور جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

دکتر امیرحسین دستجانی فراهانی، استاد فلسفه و منطق در این برنامه درباره این فیلم و نحوه تصویرسازی و روایت حاتمی‌کیا از جنگ و مصائبی که افراد با آن روبه‌رو شدند، سخن گفت.

فراهانی به محور‌های اصلی جنگ اشاره کرد و گفت: در فیلم «به وقت شام» محورهای اصلی جنگ یعنی چیستی و ماهیت جنگ، انسان و جنگ، پیروزی در جنگ خواستگاه های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی جنگ مورد بررسی قرار گرفته و در قالب یک فیلم به تصویر کشیده شده است.

گفتنی است این نشست به همت انجمن علمی-دانشجویی فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار و فیلم نیز از دید فلسفی بررسی شد.

گزارش کامل این نشست به زودی در عطنا قرار می‌گیرد؛ در ادامه با گزارش تصویری این نشست همراه ما باشید؛