۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۲۳:۱۵
NewSardar

به مناسبت فرا رسیدن هفته معلم و به پاس قدردانی از تلاش اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، آئین گرامیداشت مقام استاد به همراه معرفی و تقدیر از استادان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، این مراسم شنبه 8 اردیبهشت‌ماه به‌منظور تقدیر و تجلیل از تلاش اعضای هیات علمی و نیز معرفی استادان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی با حضور رئیس دانشگاه، معاونان و سایر مسئولان و دست اندرکاران از ساعت 18 تا 21 در پژوهشگاه صنعت نفت واقع در ضلع غربی مجموعه ورزشی آزادی برگزار می‌شود.

تقدیر از استادان نمونه سال 96، رونمایی از پرتال جامع کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی که دسترسی به تمامی منابع کتابخانه‌ای را فراهم می‌کند و رونمایی از سامانه جامع الکترونیک استادان با قابلیت‌های متنوع و جدید از جمله برنامه‌های این مراسم است.