۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۴:۳۲
مراسم ترحیم و گرامی‌داشت یاد مرحوم عبدالرحیم بادامچی‌زاده در دانشکده اقتصاد

مراسم ترحیم و گرامی‌داشت یاد مرحوم عبدالرحیم بادامچی‌زاده، استاد آمار و ریاضی و عضو هیئت علمی گروه آمار دانشکده علوم ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی با حضور خانواده وی، استادان دانشگاه و دانشجویان در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این مراسم که ظهر یکشنبه، 2 اردیبهشت‌ماه در سالن آمقی‌تئاتر دانشکده اقتصاد برگزار شد، جمعی از استادان و دانشجویان به ذکر خاطراتی از استاد بادامچی‌زاده پرداختند و از منش و روش وی در طول زندگی ارزشمندی که داشت، گفتند.

مرحوم بادامچی‌زاده، دانشیار گروه آموزشی آمار دانشکده علوم ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی بود که هفته گذشته بر اثر سکه قلبی دار فانی را وداع گفت.

از جمله مهمترین سوابق علمی و پژوهشی مرحوم بادامچی‌زاده که متولد چهارم اردیبهشت‌ماه، ۱۳۴۳ بود را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید.

عکس: زهرا اسحاقیان راد-عطنا