۲۵ فروردين ۱۳۹۷ ۲۰:۴۸
کد خبر: ۱۸۲۲۶۶
Salar-Amoli

حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم از حضور نمایندگان دانشگاه های سوئیس، سوئد، فرانسه و افغانستان هفته دوم اردیبهشت ماه ۹۷ در تهران خبر داد و گفت: درسال ۱۳۹۶ نیز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر هفته میزبان ۱۱ هیئت خارجی در سطوح دانشگاهی، روسای دانشگاهها و یا سیاست‌گذاران علمی کشورهای مختلف بود.


به گزارش عطنا به نقل از مهر، حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در یادداشتی آورده است: در حالی که برخی دیپلمات های غربی و منطقه ای بر طبل خشونت وناامنی می کوبند؛ دانشمندان، دانشگاهیان و نخبگان کشورهای مختلف، تهران را محل گفتگو، برنامه‌ریزی و تلاش برای توسعه پایدار کشورها و تبادل دانش به حساب می‌آورند.


هم اکنون ۱۳ نماینده دانشگاه‌های بزرگ کشور سوئد از جمله دانشگاههای مالمو، لوند، لینه یوس، هالمستاد، فتی چالمرز، انستیتو سلطنتی سوئد و...در ایران به سر می برند تا ضمن بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، نقشه راه همکاری های علمی را با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نهایی کنند.


اول اردیبهشت ۱۳۹۷، وزیر تعلیمات عالیه و معاونان وی از افغانستان و روسای دانشگاه‌های کابل و هرات وارد تهران می شوند تا با غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین ولایتی، بحث و گفت و گو داشته و روند تربیت نیروی انسانی از کشور افغانستان را در ایران مرور کنند.


رئیس آژانس فرانکو فونی فرانسه میهمان بعدی وزارت علوم است که این موسسه با ۶۰ کشور دنیا همکاری داشته و توسعه زبان فرانسه و همکاری های علمی را مدنظر دارد. وی و تیم همراه در سوم اردیبهشت ماه وارد تهران می شوند.


بالاترین مقام دانشگاهی کشور سوئیس به همراه روسای دانشگاه‌های بزرگ این کشور در هفته دوم اردیبهشت ماه در تهران خواهند بود تا نقشه راه همکاری های علمی دانشگاهی دو کشور را طراحی کنند.


این مقام سوئیسی که مسئولیت آموزش، تحقیقات و نوآوری سوئیس را برعهده دارد، اولین بار است که در این سطح به جمهوری اسلامی ایران سفر می‌کند.


در سال ۱۳۹۶ نیز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر هفته میزبان ۱۱ هیئت خارجی در سطوح دانشگاهی، روسای دانشگاهها و یا سیاستگذاران علمی کشورهای مختلف بود.


در این سال، ۲۱۴۰ نفر از محققان، روسای دانشگاهها و مسئولان وزرای کشورهای مختلف به ایران آمدند که حاصل آن تبادل صدها دانش فنی و یا برنامه ریزی نقشه راه همکاری های دوجانبه بوده است و ۴۲۱ طرح تحقیقاتی دانشگاهی تایید و مراحل اجرایی آنها آغاز شده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار