نشست «فرصت مطالعاتی؛ فرایندها، نکات و تجارب زیسته»

نشست «فرصت مطالعاتی؛ فرایندها، نکات و تجارب زیسته»  برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای همه رشته‌ها و با حضور استادان دانشگاه در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که دوشنبه، 14 اسفندماه برگزار شد، تعدادی از دانشجویانی که از فرصت مطالعاتی خارج از کشور استفاده کرده‌بودند، به ارائه چگونگی فرآیند فرصت‌های مطالعاتی برای استادان و دانشجویان و بیان تجربیات شخصی خود پرداخت.

در ادامه دکتر ماندانا تیشه‌یار، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر فضلی، کارشناس فرصت‌های بین‌المللی دانشگاه به تشریح فعالیت‌های دانشگاه علامه طباطبائی در این زمینه پرداختند.

همچنین احسان توفانی‌نژاد، دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی که دو بار از فرصت مطالعاتی استفاده در کشورهای استرالیا و آمریکا کرده و به تازگی به ایران بازگشته است به بیان تجارب خود پرداخت.

این گردهمایی با نشست تخصی استادان دانشگاه به کار خود پایان داد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

عکس: فاطمه شبانی-عطنا