۰۴ شهريور ۱۳۹۴ ۱۳:۵۷

مهمترین دغدغه ی ما تامین رفاه دانشجویان و فراهم آوردن فرصت های خوب برای درس خواندن خوب است.

Sahraee

رضامراد صحرائی، معاون دانشجوئی دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) در رابطه با افزایش امنیت خوابگاه ها با نصب گیت ورود و خروج گفت:هدف ما ایجاد فضای مناسب برای دانشجویان به منظور ایجاد آرامش فکری است که در فضایی امن و مناسب به تحصیل بپردازند.نصب گیت در ورودی خوابگاه ها و کنترل ورود و خروج، مطالبه ی خود دانشجویان است و تا زمانی که دانشجویان از ما انتظار این کار را نداشتند به این موضوع نمی پرداختیم.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه افزود:دانشجو و دانشگاه سمبل جامعه هستند، نظم از ارکان دین ماست و برای ایجاد نظم از ساختارهای مختلفی میتوان استفاده کرد که یکی از این ساختارها گیت است.

صحرائی ادامه داد:چون خوابگاه های ما در سطح شهر پراکنده هستند، بعضا مشاهده می شد که دانشجویان غیر خوابگاهی هم وارد خوابگاه ها می شوند و بر این اساس کنترل ورود و خروج واجب به نظر می رسید که ساکنین خوابگاه احساس امنیت کنند.

صحرایی در خصوص هزینه خوابگاه های خودگردان عنوان کرد:تامین خوابگاه خودگردان برای دانشجویان از وظایف دانشگاه نیست با این وجود سیاست دانشگاه تامین خوابگاه است.میزان پرداخت هزینه توسط دانشجویان شبانه علامه تقریبا یک چهارم خوابگاه خودگردان است اما در شرایط خاص که دانشجو واقعا مشکل در پرداخت هزینه داشته باشد ساز و کارهای مختلفی برای کمک به آن ها در نظر گرفته شده است.

آقای متعجب
04/06/1394 - 14:17
واقعا جالبه!!
نصب گیت خواسته دانشجویان بوده! بر دانش ما هم اضاف شد که "گیت هم یکی از ساختارهای ایجاد نظم است"
یاد حرف مدیریت سابق دانشگاه افتادم که میگفت تفکیک جنسیتی کلاس ها خواسته دانشجوها بوده!!
خواسته دانشجوها احترام متقابل، رفتاری در شان دانشجو از سوس کارمندان و حتی یک وعده غذای مناسبه!!! نه این اقدامات.....

عطنا امید ما به توئه که صدای ما رو به مسئولین برسونی
مهرداد
04/06/1394 - 14:29
0
من در مقطع کارشناسی(دوره مدیریت قبلی) و مقطع ارشد(مدیریت فعلی) دانشجوی دانشگاه علامه بوده ام،منکر دلایل مدیریت قبلی برای تفکیک جنسیتی نیستم اما خواست خیلی از دانشجویان هم تفکیک جنسیتی بود،از جمله خواسته بنده،اینکه نصب گیت هم خواست دانشجویان بوده یا نه هم حتما دکتر صحرایی مستنداتی دارند.
اون چه که مهمه اینه که نصب گیت خللی تو وظیفه ما دانشجویان که تحصیله ایجاد نمیکنه،تبعات مثبتش هم که مشخصه.
رضا رهگذر
04/06/1394 - 22:43
0
آقای مهردادشما غیر از تفکیک جنسیتی در مورد سایر موارد نظر و خواسته ای ندارید؟
شما واقعا دانشجو هستید؟؟!!! :D
حتما مستندات شما هم مثل مستندات آقای شریعتی هست در مورد تفکیک جنسیتی!!!
باران
05/06/1394 - 12:14