modiriyat sanati

سومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت صنعتی با محوریت توسعه صنعت و تولید ملی، 18 و 19 اردیبهشت‌ماه 1397 در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، سومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت صنعتی با محوریت توسعه صنعت و تولید ملی به همت دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه‌طباطبائی، با همکاری انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران و با حضور برترین اساتید داخلی و بین‌المللی رشته مدیریت صنعتی، 18 و 19 اردیبهشت‌ماه 1397 در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

این کنفرانس بستر مناسبی برای ارائه مقالات پژوهشگران و همچنین برگزاری پنل‌های تخصصی با حضور خبرگان صنعتی و دانشگاهی در راستای تحقق شعار کنفرانس مبنی بر «توسعه صنعت و تولید ملی» است.

گفتنی است  کنفرانس بین‌المللی مدیریت صنعتی در دو دوره قبل خود یعنی سال‌های 95 و 96 تجربیات موفقی در راستای شعارهای اختصاصی هر دوره کسب کرده است و امیدوار است سومین دوره این کنفرانس با حضور اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و مدیران بخش صنعت و خدمات بیش از پیش به تحقق شعار خود کمک کند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این کنفرانس و کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنند.