yazdanmehr (2)
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: شورای نظارت و ارزیابی استان‌ها تنها مرجع صدور مجوز برای خوابگاه‌های غیردولتی است و هرگونه مجوز صادر شده از مراجع دیگر، وجاهت قانونی ندارد.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، ذوالفقار یزدان‌مهر، مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، گفت: در راستای اجرای دستورالعمل تاسیس و اداره سراها یا همان خوابگاه‌های دانشجویی غیردولتی و تداوم ساماندهی و نظارت براین مراکز،  تنها مرجع صدور مجوز بر این نوع از سراهای دانشجویی شورای نظارت و ارزیابی استان‌ها است و هرگونه مجوز صادر شده از مراجع دیگر، وجاهات قانونی ندارد.

وی در ادامه به ترکیب اعضای شورای نظارت و ارزیابی استان‌ها اشاره کرد و افزود: معاون دانشجویی دانشگاه منتخب استان به عنوان رییس شورا، معاونان دانشجویی دانشگاه‌های استان، مدیران حراست دانشگاه‌های استان و نماینده صندوق رفاه دانشجویان اعضای شورا هستند.

یزدان‌مهر تاکید کرد: ادعای هرگونه شرکت، اتحادیه یا تعاونی به ویژه تعاونی خوابگاه داران غیردولتی مبنی بر ارتباط و یا وکالت از طرف صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر صدور مجوز فاقد اعتبار است.