sardar tehran

معاون آموزشی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه امتحانات پایان ترم این دانشگاه براساس تقویم از پیش اعلام شده برگزار خواهد شد، گفت: هیچ موردی از تعطیلی کلاس‌های درس این دانشگاه در تجمعات اخیر وجود نداشته است.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر حسین حسینی اظهار کرد: تمامی آزمون‌های پایان ترم دانشگاه تهران براساس تقویم قبلی اعلام شده، برگزار خواهد شد و هیچ تغییری در تاریخ برگزاری این آزمون‌ها اتفاق نخواهد افتاد. بنابراین دانشجویان براساس تقویم اعلامی در جلسه آزمون حضور داشته باشند.

وی در ادامه تصریح کرد: آزمون‌های پایان ترم دانشگاه تهران، از شنبه 23 دی آغاز و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت و هفتم بهمن پایان می‌یابد.

معاون آموزشی دانشگاه تهران همچنین با تاکید بر اینکه تمامی کلاس‌های درس این دانشگاه در چند روز اخیر و علی رغم برگزاری تجمعات، دایر بوده، گفت:هیچ موردی از تعطیلی کلاس‌های درسی دانشگاه تهران در چند روز تجمعات اخیر نداشتیم و کلاس‌های درس دانشجویان در هفته آینده نیز برگزار می‌شود.