به گزارش عطنا به نقل از تسنیم، هزینه های میلیونی صرف شده برای آموزش و اخذ گواهینامه خلبانی، هنرجو را تشویق می کند برای تکمیل لذت تجربه پرواز، هواپیمایی در اختیار بگیرند.
بر اساس آییننامه سازمان هواپیمایی کشوری، متقاضی صدور گواهینامه پرسنل پروازی در صورت با موفقیت گذراندن دوره آموزشی مصوب در مرکز آموزش مورد تائید، اثبات دانش علمی، اثبات مهارت پرواز در سیمولاتور، اثبات مهارت پرواز با وسیله پرنده، اثبات توانایی صحبتکردن و فهمیدن زبان مورد نیاز برای مکالمات رادیویی و دارا بودن سلامت پزشکی مناسب میتواند گواهینامه مدنظر را از سازمان دریافت کند.
برخی از این افراد به استخدام شرکت های هواپیمایی در می آیند و آنهایی که ثروتمندتر هستند ترجیح می دهند با هواپیمای خودشان خلبانی را تجربه کند.
به ویژه، زمانیکه سازمان هواپیمایی به تازگی امکان ورود هواپیما به کشور و تملک آن توسط هر شخص حقیقی و حقوقی داخلی یا خارجی بدون نیاز به داشتن مجوز شرکت هواپیمایی را با رعایت ضوابط مربوط فراهم کرده است.
با این حال، مجوز عملیات پرواز این هواپیماها باید توسط یک شرکت هواپیمایی دارای مجوز از سازمان هواپیمایی اخذ شود.
بررسی های میدانی از اجاره هواپیما نشان می دهد هزینه اجاره یک هواپیما شخصی برای هر ساعت 350هزار تومان تمام می شود. به این ترتیب، هزینه روزانه آن به هشت میلیون و 400هزار تومان می رسد.
علاوه بر هواپیما، هزینه اجاره هواپیما شامل خدماتی مانند برج مراقبت، مهندس پرواز، سوخت هواپیما و غیره است.