jomhori sevom (17)

نشست «جمهوری اسلامی سوم: طرحی برای اصلاح و بازنگری در قانون اساسی» توسط گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی در سالن دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست در قالب برنامه‌های هفته پژوهش دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی روز چهارشنبه 8 آذر برگزار شد.

در این نشست دکتر قدرت الله رحمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر سید محمد هاشمی، استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر حسین مهرپور، استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر محسن اسماعیلی، استاد دانشگاه امام صادق (ع)،  دکتر ابراهیم موسی زاده، استاد دانشگاه تهران، دکتر خیرالله پروین، استاد دانشگاه تهران، دکتر بیژن عباسی، استاد دانشگاه تهران و دکتر سید محمد مهدی غمامی، استاد دانشگاه امام صادق (ع) سخنرانی کردند.

عکس: آتنا صمیمی-عطنا