roonamayi ketab tabir matn safavi adabiat (6)

اولین نشست نقد کتاب‌های چالش برانگیز از طرف معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور استادان برجسته در دانشکده ادبیات برگزار شد، در اولین جلسه این نشست به نقد و بررسی کتاب «تعبیر متن» پرداخته‌ شد.

به گزارش عطنا، نشست نقد کتاب «تعبیرمتن» سه شنبه، 16 آبان با حضور دکتر رضا ناظمیان، عضو هیئت علمی زبان و ادبیات عرب، دکتر کورش صفوی، زبان شناس و استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر امیر نصری، عضو هیئت علمی فلسفه، دکتر محمدرضا حاج آقا بابایی، عضو هیئت علمی زبان و ادبیات فارسی و دکتر مجتبی منشی زاده، دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

گفتنی است کتاب «تعبیر متن» به تعبیر پرداخته و موضوع اصلی آن ادبیات است، نویسنده این کتاب دکتر کورش صفوی زبان‌شناس و مترجم ایرانی، نایب‌رئیس انجمن زبان‌شناسی ایران و استاد دانشگاه علامه طباطبائی است، پژوهش‌های او در زمینهٔ معناشناسی، نشانه‌شناسی، رابطهٔ زبان‌شناسی و ادبیات و تاریخ زبان‌شناسی است.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: مسعود پناهی-عطنا