hoghoogh shahrvandi taghizade edalat bashirie (2)

ششمین جلسه از سلسله میزگردهای علمی – تخصصی بازخوانی منشور حقوق شهروندی با حضور تقی‌زاده و عدالت‌جو توسط دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این میزگرد دوشنبه 8 آبان‌ماه با همکاری کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی و روزنامه شهروند و با محوریت بازخوانی منشور حقوق شهروندی (حق تشکل،تجمع و راهپیمایی- حق تابعیت، آزادی رفت و آمد، حق تشکیل و برخورداری از خانواده) برگزار شد.

در این میزگرد، علاوه بر دکتر علی تقی زاده، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر اعظم عدالت جو، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به عنوان سخنرانان اصلی، دکتر تهمورث بشیریه، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی و خانم مونس کشاورز، دبیر کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی نیز به عنوان دبیران میزگرد، حضور داشتند.

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا