۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۱۳

به گزارش عطنا به نقل از لیزنا، دبیرخانه چهارمین جشنواره برترین های اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا) با عنوان «چهارمین جشنواره برترین های حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی ایران» مهلت ارسال آثار به جشنواره را تمدید کرد.

هدیه سادات صادق اصفهانی، دبیر جشنواره، عنوان کرد با توجه به درخواست های مکرر علاقه مندان برای تمدید مهلت ارسال آثار که تا ۲۰ مرداد ماه بود، تاریخ ارسال آثار تا ۳۰ مرداد ماه ۱۳۹۴ تمدید شد.

وی از علاقه مندان درخواست کردند تا آثار خود را بر اساس فرمت جشنواره تنظیم و ارسال کنند.  همچنین مهلت و تاریخ های اعلام شده تمدید نخواهد شد و از علاقه مندان درخواست می‌شود برنامه ریزی خود را طبق تاریخ های مذکور انجام داده تا برای ارسال آثار خود با مشکل رو به رو نشوند.

چهارمین جشنواره برترین های ادکا در آذر ماه سال ۹۴ برگزار می شود.