gholami

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: کار خود را از فردا صبح در وزارت علوم با اجرای برنامه‌های تحول آفرین آغاز می‌کنم.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، منصور غلامی بیان کرد: کار خود را از هم‌اکنون آغاز کرده و در راه رفتن به هیئت دولت هستم و در وزارت علوم نیز از ۸ صبح فردا کارم را شروع می‌کنم.

وی ادامه داد: بعد از اینکه در وزارت علوم مستقر شدیم، شروع می‌کنیم به برنامه‌ریزی برای برنامه‌هایی که ایجاد تحول می‌کند.

وزیر علوم درباره برنامه برای تغییر روسای دانشگاه‌ها گفت: مدیران نیز باید زمان اتمام حکم‌شان برسد. سعی می‌کنیم دوستانی که توان دارند و علاقمند هستند ارزیابی شوند و ببینیم که در راستای برنامه پیش‌رو چقدر می‌توانند تحول ایجاد کنند.

غلامی درباره تغییر روسای دانشگاه‌ها ادامه داد: روسای دانشگاه‌ها که اکنون در دانشگاه‌ها مستقر هستند، توسط دولت تعیین شدند و معمولا یک دوره ۴ ساله حکم دارند اگر اتفاقی رخ داد و قرار شد فرد جدید انتخاب شود، سعی می‌کنیم انتخاب‌ها در راستای اجرایی شدن برنامه‌ها صورت گیرد.

وی درباره تغییر مدیران وزارت علوم نیز گفت: هنوز نرسیده به وزارت علوم خیلی زود است که بخواهم درخصوص تغییر مدیران صحبت کنم.