راه‌اندازی «موکب» برای پذیرایی از عزاداران و زائران حسینی

با نزدیک شدن به اربعین حسینی و شروع پیاده‌روی از نجف به کربلا، موکبی برای پذیرایی از عزاداران و زائران در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی راه‌اندازی شد.

به گزارش عطنا، این موکب به همت کانون دانشجویی مهدویت و با همکاری هیئت اصحاب عاشورایی و بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی فعال شده است.

در این موکب از عزاداران حسینی با چایی عراقی در اسکان و نلبکی مخصوص پذیرایی می‌شود.

این روزها واژه موکب مفهوم آشناتری هم دارد که برای زائران کربلا آشناتر است. در مراسم پیاده‌روی اربعین به سوی کربلا از ابتدای مسیر تا انتهای آن تقریباً تمامی طول مسیر به وسیله چادرها یا سازه‌هایی تقسیم‌بندی شده است که هیئت‌‌هایی از سراسر عالم مسئولیت این چادرها را بر عهده دارند. البته قریب به اتفاق این هیئت‌ها قبیله‌های عراقی هستند، عراقی‌ها به هیئت موکب می‌گویند، مکانی که برای خدمات‌رسانی به زائران پیاده برپا می‌شود.

گزارش تصویری:

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی