همایش سیاست در عرصه رسانه با حضور طالب‌زاده و فضلی‌نژاد

همایش «سیاست در عرصه رسانه» با حضور نادر طالب‌زاده، مستند‌ساز و فعال رسانه‌ای و پیام فضلی‌نژاد، نویسنده و پژوهشگر و همچنین برقراری ارتباط تصویری با علی‌ علیزاده، تحلیل‌گر مسائل سیاسی از لندن سه‌شنبه 25 مهرماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست طالب‌زاده با موضوع «امپراطوری رسانه و انتخابات آمریکا»، فضلی‌نژاد با موضوع «واکاوی مفهمومی نسبت رسانه و سیاست» و علیزاده نیز با ایجاد ارتباط تصویری از طریق اسکایپ به بحث در زمینه سیاست در عرصه رسانه پرداختند.

گفتنی است این برنامه با استقبال دانشجویان و اصحاب رسانه و مطبوعات همراه بود، ضمن‌آنکه در حاشیه برگزاری این مراسم  طوماری در قالب نامه به رهبری در محکومیت صحبت‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا نیز توسط دانشجویان امضاء شد.

گزارش تصویری:

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی