gardeshgari paydar (15)

همایش «گردشگری پایدار، ابزاری برای توسعه» به مناسبت روز جهانی گردشگری دوشنبه 24 مهرماه در سالن همایش‌های پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست علاوه بر استادان دانشگاه علامه طباطبائی، استاد اسماعیل کهرم، بوم شناس، فعال محیط زیست ایرانی و مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در امور محیط طبیعی به سخنرانی پرداخت.

گفتنی است صنعت گردشگری صنعتی است چند کاره در دهه های اخیر به عنوان یک منبع برای توسعه پایدار مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار گرفته است اثرات اقتصادی گردشگری در دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است که از جمله این اثرات می توان به کسب درآمد ارزی ، افزایش درآمد ملی جامعه میزبان ، افزایش درآمد دولت ، افزایش سرمایه گذاری ، توزیع مجدد ثروتهای بین المللی ، افزایش اشتغال نیروی کار ، توسعه صنایع دستی و کالاهای محلی را نام برد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

عکس: شقایق صفی خانی-عطنا