photo_2017-10-08_14-05-21

آیین استقبال از دانشجویان نو ورودی سال 96 دانشگاه علامه طباطبائی، پنج‌شنبه 20 مهر ماه برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، آیین استقبال از دانشجویان نو ورودی سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه علامه طباطبائی ۲۰ مهرماه در محل سالن همایش‌های بین المللی برج میلاد برگزار می‌گردد.

آیین استقبال از دانشجویان نو ورودی دانشگاه علامه طباطبائی، پنج‌شنبه 20 مهرماه از ساعت 8 الی 12 در اسلن همایش‌های برج میلاد با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه برگزار خواهد شد. این مراسم که همه‌ساله به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با دانشگاه برگزار می‌شود، با سخنرانی رئیس دانشگاه، مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری  و معاونان دانشگاه و همچنین اجرای برنامه‌های فرهنگی و نیز کلیپ‌هایی جهت معرفی بخش‌های مختلف دانشگاه همراه است.

دانشگاه علامه طباطبائی امسال 2100 دانشجو در مقطع کارشناسی، 1800 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 550 دانشجو در مقطع دکتری هستند که در سال تحصیلی جدید پذیرش داشته است.

گفتنی است کلیه ورودی‌های جدید دانشگاه به این مراسم دعوت شده‌اند.

همراه داشتن پرینت انتخاب واحد یا کارت دانشجویی الزامی است.

ضمنا سرویس  ایاب و ذهاب راس ساعت 7 صبح از مقابل کلیه خوابگاه های دانشجویی الزامی است.