Jashn Faregho tahsili Voroodi haye 92 (5)

فهرست دانشگاه‌های خارجی مورد تایید وزارت علوم بعد از سپتامبر۲۰۱۸ به تفکیک کشورها اعلام شد.

به گزارش عطنا، اداره کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان، جدیدترین فهرست دانشگاه‌های خارجی مورد تایید وزارت علوم را اعلام کرد.

براساس این گزارش، متقاضیان ادامه تحصیل در خارج  از کشور می‌توانند برای اطلاع از لیست دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۲۰۱۸ به نشانی اداره کل امور دانش‌آموختگان مراجعه کنند.

اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم، ۸۲ دانشگاه را در جدیدترین فهرست دانشگاه‌های خارجی مورد تایید خود قرار داده که این دانشگاه ها، درسطوح ممتاز، خوب، متوسط و ضعیف ارزیابی شده اند، که براساس تاکید اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم، مدارک تحصیلی صادره از موسسات ضعیف گروه (د) صرفاً تا سطح کارشناسی قابل بررسی و ارزشیابی است.

شما می‌توانید فهرست دانشگاه‌های هر کشور را در ادامه مشاهده کنید.