salimi-hamayesh-khanevade-v-daneshgah-21

حسین سلیمی گفت: دوگانگی ساختار مهمترین مشکل برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت محسوب می‌شود.

به گزارش عطنا، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: دوگانگی و گسست ساختاری میان دانشگاه و صنعت مهمترین مشکل در برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت است.

وی ادامه داد: ما هم اکنون این گسست ساختاری و دوگانگی را در ساختار بودجه و برنامه‌های توسعه دانشگاه شاهد هستیم.

سلیمی با بیان اینکه هم اکنون نیازمند بازنگری در ساختار دانشگاه‌ها هستیم گفت: این بازنگری باید در درون ساختار بودجه ریزی و تشکیلات دولتی دانشگاه و دیگر حوزه‌های اقتصادی شکل گیرد که البته در این راستا نیازمند یک بینش کلان هستیم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی افزود: در صورت حل این مسأله تا حدی این مشکل برطرف خواهد شد.

* :