۲۹ شهريور ۱۳۹۶ ۱۵:۴۴
hoghoghe shahrvandi28

چهارمین جلسه بازخوانی منشور حقوق شهروندی با موضوع «حق کرامت و برابری انسانی، حق آزادی و امنیت شهروندی و حق مشارکت در تعیین سرنوشت» برگزار شد.

به گزارش عطنا، در ادامه سلسله میزدگرهای تخصصی بازخوانی منشور حقوق شهروندی که به همت دبیرخانه کنگره بین‌المللی برگزار می‌شود، چهارمین میزگرد سه شنبه، 28 شهریور ماه در ساختمان آرشیو سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.

در این میزگرد که با حضور تهمورث بشیریه، استاد حقوق دانشگاه علامه طباطبائی، مونس کشاورز، دبیر کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی و جواد نوروزی برگزار شد، حجت الاسلام رحیم نوبهار، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی به بررسی «حق کرامت و برابری انسانی، حق آزادی و امنیت شهروندی و حق مشارکت در تعیین سرنوشت» در منشور حقوق شهروندی پرداخت.

گفتنی است سلسله میزگردهای بازخوانی منشور حقوق شهروندی به بررسی فصل به فصل منشور حقوق شهروندی می‌پردازد و قرار است تمام فصول منشور در این جلسات بررسی شود.

عکس: مهدی‌ جهانشاهلوراد- عطنا