۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ۱۸:۳۵

محمود مرتضایی فر مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه در گفتگویی کوتاه با خبرنگار حوزه صنفی ـ دانشجویی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، از ارتقای خوابگاه شهید سلامت دانشگاه علامه طباطبائی به مجموعه خوابگاهی خبر داد.

index

مرتضایی فر افزود: از تلفیق خوابگاه سلامت، استاد سرا و بلوکی که برای دانشجویان دکتری بوده است در یک مجموعه با عنوان مجموعه خوابگاهی سلامت از ترم جدید میزبان دانشجویان دختر شهرستانی هستیم.

به گفته مدیر دانشجویی دانشگاه علامه این مجموعه خوابگاهی 1200 نفر ظرفیت دارد و تقریبا تمام دانشجویان خوابگاهی دختر را در بر می گیرد.

وی در پایان با بیان این نکته که به جز دانشجویان دانشکده اقتصاد و بیمه اکو بقیه دانشجویان در این مجموعه مستقر می شوند، بالا بردن امنیت و آسایش دختران خوابگاهی را دلیل این تجمیع دانست.