۲۱ شهريور ۱۳۹۶ ۱۵:۱۹
ahmadi
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: استاندارد سازی بین المللی نخستین گام برای تجاری سازی محصولات پژوهشی دانشگاهی محسوب می‌شود.

به گزارش عطنا، وحید احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه مراسم رونمایی از نخستین شبیه ساز پرواز افزود: طراحی و ساخت شبیه ساز پرواز در سطح دنیا به عنوان روشی برای کاهش هزینه‌ها و افزایش بازده در حوزه‌های مختلف آموزش و پرواز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: قسمت نرم افزاری این شبیه ساز در کشور ساخته شده است، اما بخش سخت افزاری آن برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و ساخته شده است که هم اکنون ظرفیت کامل طراحی و ساخت این دستگاه در کشور فراهم شده است.

احمدی به نخستین گام برای تجاری سازی محصولات پژوهشی و دانشگاه اشاره کرد و گفت: نخستین گام دریافت استاندارد بین المللی و بعد از آن تعامل با شرکت‌ها در سطح بین المللی برای تجاری سازی محصولات در بازارهای کشورهای منطقه و جهان است.