۱۳ شهريور ۱۳۹۶ ۰۴:۱۶
کد خبر: ۱۳۷۵۰۱
5

حسین علیمرادی، دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی که به کشور چین سفر کرده بود، در صفحه اینستاگرام خود عکسی عجیب از چایی چینی منتشر کرده و نوشته است: «چایی پوآر»، تقریباً تنها چیزی است که چینی‌ها به خارج صادر نمی‌کنند.


به گزارش عطنا، علیمرادی در صفحه اینستاگرام خود درمورد این چایی نوشته است:


این اثری که در عکس مشاهده میکنید، «چایی پوآر» است.


این چایی که از تنه درخت هست و نه بوته، تنها در چین تولید میشه و تقریباً تنها چیزیه که چینی‌ها به خارج از چین صادر نمی‌کنند.


چایی پوار پرس میشه و هر چند سال که بیشتر بمونه، کیفیت آن بهتر و قیمتش بالاتر میره.



پ.ن: چایی در چین بیش از ۴۰۰۰ سال قدمت دارد و ۶ نوع چای اصلی در چین تولید میشه.


. پ.ن۲: در چین هورت کشیدن چایی نشانه علاقه به چایی هست. پس در چین با خیال راحت هورت بکشید!

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار