يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ Sunday, 7 September 2025
حسین علیمرادی، دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی که به کشور چین سفر کرده بود، در صفحه اینستاگرام خود عکسی عجیب از چایی چینی منتشر کرده و نوشته است: «چایی پوآر»، تقریباً تنها چیزی است که چینیها به خارج صادر نمیکنند.
به گزارش عطنا، علیمرادی در صفحه اینستاگرام خود درمورد این چایی نوشته است:
این اثری که در عکس مشاهده میکنید، «چایی پوآر» است.
این چایی که از تنه درخت هست و نه بوته، تنها در چین تولید میشه و تقریباً تنها چیزیه که چینیها به خارج از چین صادر نمیکنند.
چایی پوار پرس میشه و هر چند سال که بیشتر بمونه، کیفیت آن بهتر و قیمتش بالاتر میره.