جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ Friday, 22 November 2024
حسین علیمرادی، دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی که به کشور چین سفر کرده بود، در صفحه اینستاگرام خود عکسی عجیب از چایی چینی منتشر کرده و نوشته است: «چایی پوآر»، تقریباً تنها چیزی است که چینیها به خارج صادر نمیکنند.
به گزارش عطنا، علیمرادی در صفحه اینستاگرام خود درمورد این چایی نوشته است:
این اثری که در عکس مشاهده میکنید، «چایی پوآر» است.
این چایی که از تنه درخت هست و نه بوته، تنها در چین تولید میشه و تقریباً تنها چیزیه که چینیها به خارج از چین صادر نمیکنند.
چایی پوار پرس میشه و هر چند سال که بیشتر بمونه، کیفیت آن بهتر و قیمتش بالاتر میره.