۱۲ شهريور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲
sabt-e-name-arshad-21

دانشگاه علامه طباطبائی در آستانه سال تحصیلی جدید دستورالعمل و جدول زمانبندی ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۷-۹۶ منتشر کرد.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی، دستورالعمل، جدول زمانبندی و فرم‌های مربوط به ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۷-۹۶ اعلام شد.

مرحله اول به صورت الکترونيکي در روزهای سه شنبه 14 / 6 / 96 و چهارشنبه 15 / 6 / 96 با ورود با پايگاه اينترنتي دانشگاه به نشاني: www.reg.atu.ac.ir توسط هر يك از پذيرفته شدگان بايد انجام شود.

داوطلب مي بايست نوع کاربری را "دانشجوی جدیدالاورود " انتخاب و با کدملي وشماره داوطلبي وارد سيستم شود.

پذيرفته شدگان لازم است مدارك ذيل را اسکن و در پايگاه اينترنتي دانشگاه بارگذاری کنند.
1 - صفحه اول شناسنامه (در صورت دارا بودن توضيحات صفحه آخر).
2 - رو و پشت کارت ملي.
3 - عکس
4 - اصل يا گواهي موقت مدرك کارشناسي که معدل در آن قيد شده باشد.

پذيرفته شدگاني که قادر به ارائه اصل مدرك نیستند، لازم است گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسي را مطابق فرم شماره 14 اسکن کنند.

پيام معاونت آموزشي براي دانشجويان جديدالورود

دستورالعمل و تقويم مراحل ثبت نام الکترونيکي

برنامه زمان بندی مراجعه حضوری و تشکیل پرونده

فرم مشخصات پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد