موضوع تربیت جنسی کودکان از دغدغه های اصلی و مهم والدین و مربیان است. در موارد بسیاری مشاهده شده که رفتار غلط مربیان و والدین دراین زمینه، تبعات جبران ناپذیری را بر روح و ذهن کودکان باقی گذاشته است. به گونه ای که آثار آن درسنین بزرگسالی نمایان شده است. متأسفانه برخی از والدین و مربیان، نسبت به این امر دچار نوعی کج بینی هستند و این موضوع را هم چون تابویی می دانند که نباید به آن نزدیک شد.همین نگرش موجب بروزمشکلات فراوان می شود که در برهه ای از زمان می توان به سادگی آن راحل کرد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، مرکزآموزش معاونت فرهنگی دانشگاه به منظور آموزش و آگاه سازی دانشجویان، کارگاه آموزشی" تربیت جنسی کودک" را برگزار می کند. این کارگاه با تدریس دکتر شهین علیایی زند(بنیان گذار اولین مرکز پیشگیری از آزار جنسی در خاورمیانه) در روزهای پنج شنبه 30 بهمن و جمعه 1 اسفند به مدت 16 ساعت با اعطای گواهی معتبر در کلینیک تخصصی تربیت جنسی برگزار خواهد شد.

باتوجه به محدود بودن ظرفیت، علاقه مندان می توانند جهت هماهنگی و ثبت نام باشماره های 88900028 و یا با شماره 09194010827 تماس حاصل نمایند.