۰۶ شهريور ۱۳۹۶ ۲۳:۳۱
salimi

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مسئولان وزارت علوم و دانشگاه آزاد با حضور در مجلس درباره رشته‌های مقاطع مختلف دانشگاه به توافق رسیدند.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امروز فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، روشن معاون حقوقی وزارت علوم و ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش در جلسه کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی حضور یافتند، گفت: امروز در رابطه با برنامه‌های آینده دانشگاه آزاد صحبت شد همچنین نمایندگان مسائلی را در رابطه با رشته‌های دانشگاه آزاد مطرح کردند.

وی افزود: جلسه امروز نشست مشترکی بین مسئولان دانشگاه آزاد و وزارت علوم بود تا تکلیف رشته‌های دانشگاه مشخص شود.

سلیمی ادامه داد: مسئولان دو نهاد آموزشی به توافق رسیدند تا با هماهنگی در فضای همدلی و براساس قانون مشکل رشته‌های دانشگاه آزاد را برطرف کنند.