۰۶ شهريور ۱۳۹۶ ۱۶:۰۸
rahbar

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، انتصاب سیدضیا هاشمی را به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، انتصاب  سیدضیاء هاشمی را به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت.

در متن پیام فرهاد رهبر خطاب به سیدضیاء هاشمی آمده است: «انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. امید است همچون گذشته همکاری مطلوب و تعامل سازنده آن وزارتخانه و دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اسناد بالادستی با موفقیت استمرار داشته باشد. از درگاه حضرت حق عزت، سربلندی و توفیقات روزافزون جنابعالی و همکاران محترمتان را در تحقق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران آرزو دارم».