۰۴ شهريور ۱۳۹۶ ۰۲:۲۸
Ekhtetamie Ejlas Sarasari Anjoman Eslami Daneshjoyan Mostaghel (19)

هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، روز جمعه سوم شهریورماه با برگزاری مراسم اختتامیه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی به کار خود پایان داد.

به گزارش عطنا، در دو روز پایانی (دوم و سوم شهریورماه) نشست سالانه این اتحادیه سید امیر حسین قاضی‌زاده‌هاشمی، نماینده مردم مشهد و کلات و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداخت و نشست «بررسی زن در غرب» با حضور استادان حوزه و دانشگاه شامل محمد رضا اراکی، ورونیکا فاضلی و حجت‌الاسلام محسن گمار، برگزار شد.

اختتامیه هجدهمین نشست سالیانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور نیز با سخنرانی سید محمدرضا حسینی از مؤسسین اتحادیه همراه بود.

هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور به مدت یک هفته از ۲۹ مردادماه تا سوم شهریورماه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

گزارش تصویری:

عکس: فاطمه جعفری و محمد نظری- عطنا