۰۳ شهريور ۱۳۹۶ ۱۶:۲۵
نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور

به گزارش عطنا، همزمان با روز پایانی نشست سراسری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل اعضای جدید شورای مرکزی این اتحادیه دانشجویی مشخص شدند.

در هجدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور، محمدرضا گلرو‌مفرد از دانشگاه شاهد، علیرضا فیروزی از دانشگاه اراک، سعید توانا‌راد از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امیرحسین رفعتی از دانشگاه علامه طباطبائی، سجاد اسدی از دانشگاه سمنان، فاطمه محسنی از دانشگاه شاهد و  فاطمه سادات طباطبائی از دانشگاه سمنان با کسب بیشترین آراء به عنوان اعضای جدید شورای مرکزی این اتحادیه انتخاب شدند.

در این انتخابات ابوالفضل مظاهری از دانشگاه پیام نور اصفهان، پیام مرادی از دانشگاه اصفهان و مهدی کیانی از دانشگاه خوارزمی به عنوان اعضای علی البدل شورای مرکزی انتخاب شدند.

گفتنی است، هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور از ۲۹ مردادماه تا سوم شهریورماه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.