۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ۲۰:۲۵
mostaghel 18 (26)

هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور صبح امروز در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد.

به گزارش عطنا، این نشست با شعار «نوگرایی در حکومت، پایبندی به حاکمیت» از 29 مردادماه تا سوم شهریورماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

در این نشست علاوه بر برگزاری انتخابات شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، دریادار حبیب‌الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش، سید‌حسین نقوی‌حسینی، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، محمدعلی وکیلی و سیداحسان قاضی‌زاده‌هاشمی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سهیلا جلودارزاده نماینده اسبق مردم تهران در مجلس، حجت‌الاسلام علی شیرازی نماینده ولی فقیه در سپاه قدس، سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، محمد سعیدی‌کیا رئیس بنیاد مستضعفان، غلامعلی حداد‌عادل، عضو شواری عالی انقلاب فرهنگی، احمد توکلی، رئیس دیده‌بان شفافیت و عدالت، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو شورای نمایندگان نهاد رهبری، حسین دهباشی، مستندساز و فعال سیاسی و پرویز امینی، جامعه‌شناس در جمع اعضای این اتحادیه به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

برگزاری نشست بررسی زن در غرب، برگزاری جشنواره نشریات مستقل، برگزاری نشست بین‌المللی با حضور دانشجویان و سفرای کشورهای خارجی، برگزاری یادواره سرداران شهید، ویژه‌برنامه آزاداندیشی، جایزه ادبی فرهنگی مستقل، اکران فیلم «فهرست مقدس»، بازدید از مراکز علمی و نظامی و بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی از دیگر بخش‌های از دیگر برنامه‌های این نشست است.

همچنین مراسم افتتاحیه هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل کشور شب گذشته در کهف الشهدا برگزار شد و در این مراسم اعضای این اتحادیه با آرمان انقلاب اسلامی و شهدا تجدید میثاق کردند.

قرائت زیارت عاشورا، مداحی و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید محسن حججی از شهدای مدافع حرم از دیگر بخش‌های مراسم افتتاحیه هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل بود.

گزارش تصویری:

عکس: مهدی جهانشاهلوراد-عطنا