۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۲۱
حسین راغفر در نشست خبری سایه روشن‌های چند انتخاب مهم کابینه

نشست خبری «سایه روشن‌های چند انتخاب مهم کابینه» توسط مؤسسه مطالعات دین و اقتصاد با حضور استادان و کارشناسان اقتصادی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست دوشنبه 24 مردادماه در محل مؤسسه مطالعات دین و اقتصاد برای بررسی چالش‌ها و چشم‌اندازهای اقتصاد ایران در پرتو انتخاب مدیران اقتصادی جدید و برنامه‌های آنها برگزار شد.

در این نشست، فرشاد مؤمنی، عضو هیئت علمی گروه برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی دانشگاه علامه طباطبائی، حسین راغفر، اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه الزهرا(س) و محسن ایزدخواه، معاون اسبق تأمین اجتماعی و پژوهشگر کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

همچنین قرار بود که در این نشست سیدمحمد بحرینیان، پژوهشگر توسعه، کارآفرین و عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران نیز حضور داشته باشد که نتوانست در این برنامه شرکت کند.

عکس: فاطمه جعفری-عطنا