۰۲ مرداد ۱۳۹۶ ۱۶:۴۲
کارگاه اصول و فنون مشاوره ائمه جماعات دانشگاه علامه

کارگاه اصول و فنون مشاوره برای ائمه جماعات دانشگاه علامه طباطبائی اول مردادماه با حضور 15 نفر از روحانیون این دانشگاه در سالن شورای دانشکده علوم ارتباطات برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این کارگاه امامان جماعت دانشکده‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند.

حجت‌الاسلام علی سلگی، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی هدف از برگزار این کارگاه را آشنایی ائمه جماعات دانشگاه با اصول و فنون مشاوره و ارتباط مؤثر با دانشجویان برشمرد.

وی با اشاره به اینکه ابراهیم نعیمی، عضو گروه مشاوره دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی در این کارگاه به تدریس برای ائمه جماعات دانشگاه پرداخته است، اظهار کرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری این کارگاه توانمند‌سازی روحانیون در زمینه فعالیت مشاوره‌ای برای دانشجویان است.