۱۸ تير ۱۳۹۶ ۱۳:۳۷
daneshgah emruz

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی دو ماهنامه تخصصی سیاست‌گذاری آموزش عالی را با موضوع «دانشگاه امروز» منتشر کرد.

به گزارش عطنا به نقل از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در این شماره گفت‌وگو با عباس عباسپور مدیرگروه مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، غلامرضا خسروشاهی و فرهاد اردلان دو تن از بنیان‌گذاران پژوهشگاه دانش های بنیادی منتشر شده است.

شماره نخست این دوماهنامه در ۵۲ صفحه و یادداشت‌هایی از سیدضیا هاشمی معاون فرهنگی وزارت علوم با عنوان «چشم انداز کیفیت در آموزش عالی»، علی خورسندی طاسکوه درباره «فرسایش کیفیت در آموزش عالی»، محمدحسن پرداختچی با عنوان «کیفیت بدون مشارکت هیئت های علمی دست یافتنی نیست» و عباس بازرگان با موضوع «در انتظار نهاد ملی ارزیابی کیفیت آموزش عالی» منتشر شده است.