۱۷ تير ۱۳۹۶ ۱۰:۱۶
bursie

یک خیر آموزش عالی به دانشجویان دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطباmی بورس تحصیلی اعطا می‌کند.

به گزارش عطنا به نقل از خبرنگار مهر، خانواده اسدالله نبیلی مدرس سابق دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطباmی با هدف فرهنگ‌سازی در توسعه امور خیریه به یک نفر از دانشجویان مستعد دانشکده اقتصاد این دانشگاه بورس تحصیلی اعطا می‌کند.

این بورسیه تحصیلی تمامی مخارج تحصیل تا پایان دوران دانشجویی را تحت پوشش قرار می دهد.

متقاضیان دریافت این بورس باید دارای معدل ۱۶ یا بالاتر بوده و به عنوان دانشجوی تمام وقت روزانه یا شبانه این دانشگاه باشند.

این بورس تحصیلی با یک سهمیه آغاز شده و در آینده براساس اقتضائات و امکانات افزایش خواهد یافت.

اسدالله نبیلی از موسسان و مدرسان سال های ۳۷ تا ۷۹ در مدرسه عالی بازرگانی سابق و دانشکده اقتصاد فعلی دانشگاه علامه طباطبائی بوده است.