۱۴ تير ۱۳۹۶ ۱۳:۱۲
Sardar Allame - New 2

یک دانشگاه اسپانیایی به 10 عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، بورسیه انجام فرصت مطالعاتی اعطا کرد.

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری دانشجو، در راستای تفاهم‌نامه همکاری علمی میان دانشگاه های علامه طباطبائی و اتونومای مادرید اسپانیا امکان استفاده از بورسیه برای انجام فرصت مطالعاتی برای ۱۰ عضو هیئت علمی این دانشگاه فراهم شده است.

این بورس با هدف آشنا شدن اعضای هیئت علمی دو دانشگاه با یکدیگر، نگارش مقالات مشترک و نیز انجام پژوهش‌های علمی مشترک اعطا می‌شود.

بر اساس این تفاهم‌نامه، دانشگاه اتونوما اعلام کرده است که سالانه امکان حضور و بهره‌مندی ۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی (از یک تا چهار هفته) برای حضور و استفاده از منابع علمی، گفتگو با استادان و پژوهشگران آن دانشگاه را فراهم می‌کند.