۱۳ تير ۱۳۹۶ ۰۱:۵۰

پس از اینکه دولت عراق توانست موصل را از چنگ داعش آزاد کند، دانشجویان دانشگاه این شهر قبل از اینکه ببینند که مسئولان چه تصمیمی برای دانشگاه‌شان دارند دست به کار شدند و آوارها را از ساختمان این دانشگاه‌ زدودند.

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری آنا، موصل از اردیبهشت سال 93 در سیطره داعش بود. دولت عراق پس از نبردهای پی در پی توانست از روز پنجشنبه 8 تیر بخش‌های مهم و زیاد این شهر را از وجود تروریست‌ها خالی کند.

موصل شهری در شمال عراق، مرکز استان نینوا و پرجمعیت‌ترین شهر عراق پس از بغداد و مرکز اقتصادی شمال کشور است. بخش اصلی شهر در کرانه شرقی دجله جای گرفته و در کرانه غربی آن، بازمانده‌های شهر باستانی نینواست.

در حین تصرف داعش بر موصل دانشگاه این شهر نیز از اختیار دولت عراق درآمده بود و بخش‌های زیادی از این دانشگاه تخریب و ویران شد،‌ اکنون دانشجویان این دانشگاه کمر همت برای پاکسازی خرابی‌های‌ داعش بسته‌اند.

دانشگاه موصل در سال 1967 تاسیس شده است و تا سال 2010، 30 هزار و 794 دانشجو داشت.

در ادامه عکس‌ها را مشاهده کنید:

دانشگاه موصل قبل از داعش

دانشگاه موصل بعد از داعش