۲۴ تير ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵

فراخوان نهمین جشنواره سراسرس نشریات دانشجویی اعلام شد.

IMAGE635717906068692686

فراخوان ارسال آثار به نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی آغاز شده و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
به گزارش عطنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی، با رویکردی آینده نگر و توسعه محور و باهدف شناسایی استعدادهای برتر و تقویت پتانسیل های موجود در این بخش و معرفی آن و همچنین تقدیر از تلاشهای مجاهدت گونة دانشجویان فعال درعرصة نشریات دانشجویی به صورت دو سالانه برگزار می گردد.
بر اساس این گزارش؛ نهمین جشنواره سراسرس نشریات دانشجویی کشور در سه بخش: آثار برتر، نشریات برتر و بخش ویژه می باشد که در بخش آثار برتر، دانشجوی صاحب اثر می‌تواند حداکثر هفت اثر ارائه دهد و در بخش نشریات برتر، صاحب امتیاز یا مدیر مسئول اثر را برای داوری می‌فرستد و بخش ویژه هم شامل آثار منتشر شده در نشریات دانشجویی در محورهای تعیین شده و در قالب های یادداشت،گزارش،مصاحبه،مقاله،طنز، طرح و کاریکاتور می باشد.
شایان ذکر است جشنواره سراسری نشریات دانشجویی در آبان ماه سالجاری برگزار خواهد شد و دانشجویان و علاقه مندان می توانند آثار خود را به دبیر خانه این جشنواره ارسال کنند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت جشنواره به نشانی titr9.ir مراجعه نمایند.