۱۸ تير ۱۳۹۴ ۱۷:۰۰

معاون دفتر تجاری سازی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: متخصصان علوم انسانی در راستای تجاری سازی و تبدیل دانش به صنعت باید گام بردارند.
محمود شیخ زین الدین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: طی دیداری که اخیرا با مقام معظم رهبری داشتیم از سوی رهبر معظم انقلاب بر فعالیت های علمی معاونت تاکید زیادی صورت گرفت و همین موضوع انگیزه ای برای افزایش فعالیت ها شد تا در اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه های گسترده تر فعالیت شکل گیرد.
وی گفت: در حوزه علوم انسانی فعالیت های شرکت های دانش بنیان پیچیدگی های زیادی دارد و اطلاعات این رشته توسط متخصصان باید به بسته ای که قابل استفاده در سطح جامعه باشد تبدیل شود.
شیخ زین الدین افزود: معاونت علمی و فناوری آمادگی کامل برای حمایت از تجاری سازی علوم انسانی دارد، چنانچه در این راستا با دانشگاه علامه طباطبایی که یک دانشگاه در زمینه تخصصی علوم انسانی است در جهت تجاری سازی محصولات علوم انسانی گام های اولیه برداشته است.
وی گفت: البته بخش های خصوصی نیز می‌توانند در راستای تجاری سازی علوم انسانی گام‌های موثری بردارند.