۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸
varzesh

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی با همکاری معاونت توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان اولین نشست تخصصی کاربردی سازی علوم انسانی با عنوان "چالش های فراروی توسعه ورزش همگانی در کشور"را 26 خرداد ماه در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه برگزار می نماید.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه ، در این نشست یکروزه که در راستای  ایفای نقش و رسالت دانشگاه در حل مشکلات کشور و با هدف بررسی عوامل زمیه ساز توسعه ورزش همگانی در کشور برگزار خواهد شد، مسئولان امر ورزش، استادان و صاحبنظران دانشگاه به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در این خصوص خواهند پرداخت.

در این نشست که با حضور و سخنرانی مقامات وزارت ورزش و جوانان آقایان دکتر عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی وزرات ورزش و جوانان، دکتر غلامرضا  شعبانی بهار معاون توسعه ورزش همگانی و دکتر هنری مشاور وزیر ورزش و رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه خواهد بود، جمعی از استادان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاههای مختلف کشور به همراه روسای فدراسیون های ورزشی منتخب و منتخبی از مدیران و دست اندرکاران ورزش همگانی دستگاه های اجرایی و نظامی کشور نیز به ارائه دیدگاه های خود خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است این نشست 26 خردادماه جاری از ساعت 9 صبح الی 13 در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه برگزار می گردد.