شهید عقیل بختیاری دانشجوی رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس در شب نیمه شعبان، در ماموریت محوله، به آرزوی دیرینه خود رسید و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

به گزارش عطنا به نقل از پایگاه اینترنتی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس، دانشجوی بسیجی عقیل بختیاری دانشجوی سال اول رشته معماری در واحد شهرقدس بود که در یکی از مأموریت های محوله، به شهادت رسید.

به نوشته سایت مدافعان حرم ، «عقیل بختیاری» از رزمندگانی که افتخارِ دفاع از حرمِ بانوی مقاومت، حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) را در کارنامه‌ی جهادی خود داشت، بر دوش هم‌رزمان و هم محله‌ای هایش(خیابان جیحون) تشییع شد. وی گرچه شام‌گاه ۱۴ خرداد در تهران به شهادت رسید اما رسانه های بیگانه با تبلیغاتی گسترده از شهادت او در سوریه خبر دادند.

مراسم تشییع پیکر مطهر آن شهید ساعت ۱۵ خرداد در قطعه ۵۰ شهدا و مراسم سوم نیز ۱۷ خرداد در مسجد امام حسن مجتبی (ع) ناحیه مقداد برگزار شد.