{595660AB-E081-472F-A096-7F80EA0CBF47}

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه وزارت علوم برنامه خاصی برای دانشگاه‌ها در زمان انتخابات مجلس ندارد، گفت: تشکل‌های دانشجویی و اساتید دانشگاه‌ها برای بهتر برگزار شدن انتخابات فعالیت موثری خواهند داشت.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، سیدضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، با بیان اینکه انتخابات مجلس یک امر عادی است که امسال اتفاق می‌افتد، گفت: دانشگاهیان نیز مانند بقیه جامعه برای بهتر برگزار شدن انتخابات می‌کوشند و بر اساس تحلیل سیاسی خود اظهارنظر می‌کنند.

وی افزود: وزارت علوم برنامه خاصی برای دانشگاه‌ها پیرامون انتخابات مجلس ندارد ولی حتما تشکل‌های دانشجویی و اساتید در این حوزه هم مانند حوزه‌های دیگر اجتماعی، فرهنگی و سیاسی فعالیت و همکاری می‌کنند.

هاشمی در رابطه با زمان آغاز فعالیت دانشگاهیان برای انتخابات مجلس گفت: دانشگاهیان از هر زمان که تمایل داشته باشند می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند.