۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴

نصرت الله ضرغام رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: قبل از انقلاب بسیاری از افراد برای ادامه تحصیلات به خارج از کشور می رفتند و این در حالی است که بعد از انقلاب ما توانسته ایم در رشته های مختلف اقدام به جذب دانشجو کنیم و به همین دلیل میزان خروج نخبگان از کشور کاهش یافته است.

وی افزود: ایجاد مراکز کارآفرینی و تاسیس دانشگاه نسل سوم می تواند در کاهش نرخ خروج استعدادهای برجسته بسیار موثر باشد و همین امر موجب شده تا مسئولان تلاش خود را در رابطه با این موضوع انجام دهند.

ضرغام در ادامه به ارائه تسهیلاتی جهت کاهش و حتی بازگشت نخبگان به کشور اشاره کرد و اظهار داشت:برای نخبگانی به کشور بازگردند، یکسری تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته شده، چنانچه برای دانشجویان نخبه‌ای که از خارج از کشور به داخل کشور برگردند تسهیلاتی همچون معافیت از سربازی، انواع وام از جمله وام مسکن ، دریافت جایزه علامه ، شهید آوینی در نظر گرفته شده است.

تسنیم