photo-21-1024x1024

مرکز آموزش معاونت فرهنگی در تابستان امسال اقدام به برگزاری کارگاههای مختلف میکند.

به گزارش عطنا، طی جلسه ای که عصر روز جمعه ۸ خرداد در مرکز آموزش معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور علیرضا اشکور کیایی ، مسئول و فعالین دانشجویی این مرکز برگزار شد، هماهنگی های لازم جهت برگزاری کارگاه های تابستان این مرکز به عمل آمد.

در این جلسه پیرامون امکانات فیزیکی و نیازها بحث شد و دپارتمان های هنر، روانشناسی،دین و مذهب، مدیریت، زبان و مهارت نیز مامور شدند تا با تقسیم وظایف مابین اعضای هر دپارتمان برنامه های جامع خود را هرچه سریعتر ارائه نمایند.

شیوه ی قیمت گذاری، تهیه گواهی ها و همچنین ایده ی برگزاری کارگاه ها به صورت پکیج نیز از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

موارد دیگری از قبیل برگزاری کارگاه های ویژه فرزندان اساتید و کارمندان نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.

شایان ذکر است ،مهمترین هدف برگزاری کارگاههای تابستان،مهارت افزا بودن کارگاهها و کاهش فاصله ی بین درسهای تئوری با بازار کار  است.

photo 3 (13)photo 1 (13)photo 5 (9)photo 3 (16)photo 1 (15)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
15/03/1394 - 16:41
0
با سلام . لطفا در تنظیم زمان بندی دوره های آموزشی دقت شود . بعضی از کلاس ها در یک تایم همزمان برگزار می شود وامکان شرکت و ثبت نام در هر دو کارگاه را برایمان غیر ممکن می کند . ممنونم اگر زمانشان را تغییر دهید .