1

دسترسی آزمایشی به مجموعه Palgrave Macmillan از تاریخ 25 اردیبهشت الی 10 تیرماه سال جاری طبق توافق با انتشارات Macmillan (ناشر مرتبط با گروه انتشاراتی Nature) فراهم گردیده است.

به گزارش عطنا ، در دسترسی آزمایشی به این مجموعه، نسخه تمام متن ده‌ها هزار عنوان مقاله علمی (با قابلیت نمایش و دانلود) و نسخه تمام متن بیش از ده‌ هزار عنوان کتاب و منابع مرجع (با قابلیت فقط نمایش) در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی، و مدیریت و تجارت از طریق طیف آی. پی. دانشگاه دسترس‌پذیر شده است. انتشارات Macmillan، از معتبرترین ناشران بین‌المللی به شمار می‌آید که منابع آن در کنار دیگر ناشران پردیس Macmillan مانند انتشارات Nature در برخی موارد بی‌نظیر و کم‌نظیر هستند. مجلات موجود در این مجموعه رتبه بسیار بالایی در پایگاه‌های استنادی دنیا مانند آی. اس. آی. دارند. دسترسی آزمایشی به این مجموعه با هدف نیازسنجی اطلاعاتی جامعه فرهیخته دانشگاه علامه فراهم شده است، و اشتراک آن به بازخوردهای مثبت و اعلام نیاز دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه وابسته است.

برای دانلود فایل ضمیمه اینجا کلیک کنید

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12