Ehya Oloum Ensani - Modiriat (6)

نشست هم‌اندیشی استادان دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «بررسی تحول و ارتقا علوم انسانی» به همت دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در سالن شورای این دانشکده با حضور جمعی از استادان برگزار شد.

به گزارش عطنا، نشست هم‌اندیشی استادان دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «بررسی تحول و ارتقا علوم انسانی»، دوشنبه 29 خردادماه به همت دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در سالن شورای این دانشکده با حضور جمعی از استادان برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی به سخنرانی و طرح موضوع پرداختند.

در این نشست لعیا الفت، دکترای تخصصی مدیریت گرایش تحقیق در عملیات و رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، غلامرضا کاظمیان، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و عضو هیئت علمی گروه مدیریت دولتی، اسماعیل قادری، عضو هیئت علمی گروه مدیریت جهانگردی، وحید خاشعی، محمدرضا کریمی علویجه، سعید صحت و مهدی ابراهیمی از هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی، محمدعلی دهقان‌دهنوی، مدیر گروه مالی و بانکداری و حجت‌الاسلام محمد رجایی باغ‌سیاهی،‌ امیرحسین ارضاء و مسلم پیمانی از اعضای هیئت علمی این گروه، سیدسعید میرواحدی، عضو هیئت علمی گروه کارآفرینی و سید حبیب‌الله طباطبائیان، عضو هیئت علمی گروه مدیریت صنعتی به ایراد سخنرانی و بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

در پایان استادان حاضر در این نشست روزه خود را افطار کردند.