معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: پذیرش دانشجویان شهریهای سبب شد تا در برخی موارد دانشجویان با رتبههای ضعیف وارد دانشگاه شوند و این امر سبب کاهش کیفیت مطلوب آموزشی شد.
به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، مختار جلالی در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس گزارش مقایسهای از وضعیت پذیرش دانشجویان این دانشگاه در سالهای اخیر ارائه کرد.
وی افزود: در این تحلیل، پذیرش دانشجو طی سالهای ۹۰ تا ۹۵ در دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و این بررسی نشان میدهد از سال ۹۰ به بعد این دانشگاه کم کم در زمینه کسب درآمد از دانشجویان شهریهای وارد عمل شده است.
معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: با توجه به سیاست افزایش پذیرش دانشجو در سطح تحصیلات تکمیلی، دانشگاه در سال ۹۱ اقدام به پذیرش دانشجویان نیمه حضوری، مجازی و پردیس کرده و آمارها نشان میدهد در سال ۹۰ حدود ۸۲ درصد از دانشجویان دانشگاه مربوط به دورههای روزانه بودند که این رقم در سال ۹۱ به ۶۳ در صد کاهش یافت.
جلالی خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجویان شهریهای سبب شد تا ورودیهای دانشگاه در مواردی با رتبههای ضعیف تر بتوانند وارد دانشگاه شوند و سبب کاهش کیفیت مطلوب آموزشی شد.
وی عنوان کرد: افزایش ظرفیت پذیرش سبب تراکم دانشجو در سیستم شد و ما در سال ۹۴ تصمیم به کاهش ۱۳ درصدی پذیرش دانشجو گرفتیم.
معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در سال ۹۵ نیز پذیرش دورههای نیمه حضوری در دانشگاه به صفر رسید تا بتوانیم درباره آن تصمیم گیری صحیح انجام دهیم بنابراین پذیرش در دورههای شبانه را به دلیل اختلاف کم نمره با دورههای روزانه افزایش دادیم تا کیفیت آموزشی دچار آسیب نشود و درآمدزایی برای دانشگاه نیز صورت گیرد.